Szcientológiai reklámvideót használt a Bild?

2014. február 13.

Látványos videót tett közzé a drogokról szóló bejegyzésében a Bild. Volt vele egy apró probléma.

MTVA: ″nincs pardon″

2013. május 15.

Szebeni István mellett három másik munkatárs is repült a Híradóban elhangzott káromkodás miatt.

Bukta vagy baki?

2013. április 16.

Felforrósodott a levegő a bukaresti médiahatóság első számú vezetője körül, miután botrány tört ki a nemrég szabályozói működése miatt.

Emberi méltóságot sértett a TV2

2013. február 05.

A csatorna Szita Bence halálát dolgozta fel olyan módon, hogy a Médiatanács sokmilliós büntetést rótt ki rá. Egyéb ügyekért is elmarasztalást kaptak. FRISSÍTVE: TV2-reakció.

Madridi SMS-bünti

2013. január 15.

Súlyos pénzbüntetést szabott ki a három nagy helyi szolgáltatóra a spanyol versenyhivatal egy bő egy évtizede indult történet lezárásaként.

Ügyvezetőváltás a Figyelő tulajdonosánál

2013. január 02.

A korábbi ügyvezetőt visszahívták. Hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával tettek feljelentést.

Pakliból kiesett dánok

2012. december 10.

Médiatörténeti érdekességgé vált Dániában az egyik kalózoldal: az ország történetében először koboztak el domaint a hatóságok.

Drága dolog emírt szidni

2012. november 27.

Tipikus harmadik világbeli sztori Kuvaitból: gondolja meg a nép, mit ír a Twitteren, mert sokba kerülhet neki az emírbírálat.

Ukrán kalózelhárítás

2012. október 30.

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

Bocsánatot kért az MTVA

2012. október 08.

A magyar-izraeli válogatott meccs közvetítése kapcsán tett észrevételeket egy blog. Először tagadták a gikszert, aztán mégis beismerték.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

19 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

22 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.