„A gyakorlati tudásmegosztásra különös hangsúlyt fektetünk”

„A gyakorlati tudásmegosztásra különös hangsúlyt fektetünk”

2020. május 06.
Áprilisban jelentette be a VMLY&R, hogy az ügynökség szakemberei ingyenes kurzussal segítik a hazai kisvállalkozókat, hogy könnyebben eligazodjanak és helytálljanak a digitális tér útvesztőiben. Azt mondják, a VMLY&R Talks célja a valódi, kézzel fogható segítség nyújtása gyakorlatorientált példákon és interaktív előadáson keresztül. De milyen mértékben volt képes a digitális átállásra a hazai kisvállalati szektor, mennyire nyitottak a jelentkezők az új, innovatív megoldásokra, és miben különbözik a VMLY&R Talks más ügynökségek hasonló kezdeményezéseitől? Kiderül a Head of Digital pozícióban dolgozó Somogyi Dánielnek a Médiapiacnak adott interjújából.

Kisvállalkozásokon segít a VMLY&R

2020. április 09.

A szakemberek ingyenes kurzussal segítik őket, hogy könnyebben eligazodjanak és helytálljanak a digitális tér útvesztőiben.

A VMLY&R Hungary a Vodafone Magyarország új vezető reklámügynöksége

2019. augusztus 21.

A nyár elején lebonyolított tender győzteseként a VMLY&R már 2019 júniusától lead ügynökségként segíti a Vodafone márka integrált kommunikációját Magyarországon.

NMHH: demokratizálódik az internetezők világa

1 órája

Demokratizálódik az internetezők világa: már nem csak a fiatalabb, városi, jó anyagi körülmények között élő férfiakra jellemző a világháló használata - erről beszélt az MTI-nek Bakonyi Eszter piackutató, az NMHH munkatársa.