Megszűnik a Vs.hu

2019. február 12.

A csökkentett üzemmódban működő portál megszűnését az Index szerint február 11-én, hétfőn jelentette be Kalmár Tibor üzletágvezető a munkatársaknak.

Újabb médiacéget alapított Puch László

2018. január 26.

Lebhatdt Olivér lett az új társaság ügyvezetője, aki korábban a vs.hu főszerkesztőjeként dolgozott - számolt be a 24.hu.

„Egy fél vesszővel sem igazodom”

„Egy fél vesszővel sem igazodom”

2017. március 31.
A Figyelő egykori, a minap Pulitzer-emlékdíjat nyerő oknyomozó újságírója azt mondja, bár a kormány bedarálja a médiát, azért meg lehet találni a sajtószabadság szigeteit. Brückner Gergely úgy látja, a média nálunk nem azért nem tölti be a nyugati típusú szerepét, mert a történeteket nem írják meg, hanem mert az ügyészség ritkán indít nyomozást. Azon döbbent meg leginkább, amikor kiderült: hatalmas vagyonú és befolyásos emberek fillérekért képesek lehajolni. Forrásainak többsége pedig paranoiás, talán nem alaptalanul.
Létrejön az Origo-New Wave Media Csoport

Létrejön az Origo-New Wave Media Csoport

2016. november 08.
Az Origo-New Wave Media Csoport egyesülése újabb mérföldkőhöz érkezett: az eddig a CM Sales és az EVOMEDIA által értékesített portfoliót 2017 januárjától egységesen az Origo Sales csapata kezeli.

Lemond a Vs.hu főszerkesztője

2016. április 25.

Lebhardt Olivér egy hétfő kora délutáni Facebook-posztban jelentette be, hogy távozik a portál éléről.

Álhír- és propagandaoldalak

2016. április 07.

A VS.hu komoly technikai arzenált bevetve térképezte fel a magyar nyelvű online álhíroldalak hátterét és összefüggéseit.

Új főszerkesztő az Origo élén

Új főszerkesztő az Origo élén

2016. március 17.
Március 21-étől György Bence az Origo – New Wave Media csoport tartalomért felelős igazgatója, egyben az Origo főszerkesztője.

A VS kiadója veheti meg az Origót

2015. december 16.

A 444.hu információi szerint a szerződést holnap írja alá a New Wave Productions és a Magyar Telekom.

Halottak hete a Hajnaliban

1 napja

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.