Több közösségi portál reklámtevékenységét is betiltották Törökországban

MTI 2021. január 19.

Mert a Twitter, a Periscope és a Pinterest a törvény ellenére továbbra sem jelölt ki helyi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

Svéd hírportálok tiltakoznak a Google cenzúrája ellen

Svéd hírportálok tiltakoznak a Google cenzúrája ellen

2020. december 31.
Az egyik legnagyobb – 65 ezer követővel rendelkező – ellenzéki médium fiókját és összes tartalmát törölte a YouTube.

1,1 milliárdos bírság a Facebooknak, Instagramnak, Twitternek, YouTube-nak és TikToknak

2020. december 12.

Törökország újabb, ezúttal egyenként 30 millió líra (mintegy 1,1 milliárd forint) figyelmeztető pénzbírsággal sújtott több közösségi médiafelületet.

Moszkva visszavág?

Moszkva visszavág?

2020. december 11.
Orosz válasz rajzolódik ki olyan külföldi közösségi oldallal szemben, amely cenzúrázza az orosz tömegtájékoztatási eszközök anyagait.

Százmilliós bírságok a legnagyobb közösségi portáloknak

2020. november 05.

Egyenként mintegy 366 millió forintnyi figyelmeztető pénzbírsággal sújtottak több közösségi médiafelületet, köztük a Facebookot, az Instagramot, a Twittert, a YouTube-ot és a TikTokot.

Elindult az ügyészség Facebook-oldala és YouTube-csatornája

MTI 2020. október 26.

A legfontosabb, legérdekesebb ügyészségi hírek mellett a feladataikat és az ügyészségi eseményeket bemutató tartalmakat ígérnek.

Ismét engedélyezik a TikTok videómegosztót Pakisztánban

MTI 2020. október 19.

Az üzemeltető biztosítékokat adott arra, hogy az országban a pakisztáni törvényeknek megfelelően fogja szűrni a weboldalra felkerülő tartalmakat.

Kína próbálta meg befolyásolni az amerikai közvéleményt nyáron?

Kína próbálta meg befolyásolni az amerikai közvéleményt nyáron?

Hegyi Henrietta 2020. október 06.
A mesterségesen generált avatárok és kommentjeik nagyon hasonlítottak az igazi emberekre és arra, ahogyan az igazi felhasználók fejtik ki a véleményüket. Egy amerikai kutatócég Kínához vezette vissza a szálakat, azonban a valóság ennél sokkal bonyolultabb lehet. Cikkünkből az is kiderül, hogyan buktatták le a hálózatot a Drakulából vett idézetek és a rossz helyesírás.

Fejest ugrott az élményekbe Henry Kettner és Magyarósi Csaba

2020. szeptember 07.

A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság közönségét kalauzolják majd másfél éven keresztül a Cool Hunters névre keresztelt videósorozatunkban.

Megérkezett a YouTube Kids Magyarországra

2020. július 02.

A YouTube Kids egyszerűbbé teszi, hogy a gyerekek számára kedves rajzfilmeket keressünk, mondókákat hallgassunk, valamint megtaláljuk a választ különféle tudományokkal vagy természettel kapcsolatos kérdésekre.