2011. 4. szám | Hírek

Az év női és egy férfi

Március 17-én ismét megrendezte a Women of the Year díjátadó gálát a Glamour magazin. 7 + 1 kategóriában hirdettek győztest, ebből egyet ismét a férfiaknak szenteltek. Újdonság volt, hogy az érdeklődők a lap weboldalán élőben követhették az eseményt, így az ezerhatszáz vendéghez további ötezren csatlakoztak a neten keresztül.

A díjazottak:

A legjobb műsorvezető: Lilu

A legjobb divattervező: Mojzes Dóra

A legjobb modell: Palvin Barbara

A legjobb énekesnő: Tóth Gabi

A legjobb színésznő: Gryllus Dorka

A legszebb hajú sztár: Janicsák Veca

A legsármosabb férfi: Takács Nikolas

Idén először kiosztottak egy, az év hősnőinek járó díjat is, melyet Maróy Krisztina főszerkesztő adott át Salama Katalinnak, a Multikultúra Egyesület képviselőjének. A szervezet eredetileg a hazánkban élő külföldiek támogatását, a kisebbségek kultúrájának bemutatását és társadalmi integrációját tűzte ki célul, ma már viszont magyar és külföldi fiatalok önkéntes munkájának szervezésével is foglalkozik

Ezenfelül két különdíj is gazdára talált. Szinetár Dóra a legnőiesebb sztárnak, míg Harcsa Veronika a legkülönlegesebb stílusú énekesnőnek járó elismerést vehette át a gálán.

Konferencia a digitális edukációról a Da Vinci TV-vel

3 órája

Hogyan lehet a 21. századi gyerekek életének részévé válni pedagógusként? A Da Vinci TV digitális edukációs workshopján többek között erre a kérdésre keresik a választ január 30-án. A kezdeményezés kiemelt partnere a Telekom.

Amit ma megvédhetsz, ne halaszd holnapra!

6 órája

A január 28-i Adatvédelmi Nap remek alkalom a szervezetek számára, hogy megvizsgálják, a lehető legnagyobb biztonságban vannak-e az érzékeny információik? A Micro Focus erre ad tippeket.

Szombaton kezdődik A Dal 2020

8 órája

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából harmincból összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe - írja az MTI.

Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói

2020. január 24.

Tavaly decemberben a MOM Park karácsonyi fotózást szervezett. A fotók értékesítéséből összegyűlt 850 000 forintot január 22-én adták át a Kis Lépések Alapítványnak.