2011. 5-6. szám | Hírek

E3-konferencia

Idén tavasszal Budapesten tartja éves közgyűlését az E3 European Agency Network. A májusi konferenciát, melyre 21 ország 24 ügynökségének képviselői hivatalosak, a hálózat magyarországi tagügynöksége, a Café Design szervezi.

Az előadások változó világunk új marketingkihívásait járják körbe. Terítékre kerülnek az új kommunikációs csatornákban rejlő lehetőségek, valamint az újonnan kialakuló marketingszegmensek is. Ez utóbbi területen kiemelt téma lesz a zöldmarketing. A korábban Stockholmot Lisszabonnal összekötő európai autópályáról (E3) elnevezett szervezet elsődleges célja, hogy összehozzon olyan független marketingkommunikációs és reklámügynökségeket, amelyek nemcsak saját országukban, de világviszonylatban is magas színvonalon képviselik szakmájukat.

Folytatódik a The Walking Dead

51 perce

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.

Újra együtt a Jóbarátok sztárjai

2 órája

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg - írja az MTI.

Japán márka tarolt a Best Cars díjátadóján

2 napja

A Central Médiacsoport székházában adták át a Best Cars 2020-as díjait. A tíz országban zajló, az olvasók kedvenc autóit kereső szavazás során vizsgálták az autóvásárlási és -használati szokásokat is.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.

Változás a Vizeum médiaügynökség vezetésében

2020. február 21.

Távozik posztjáról Eipl Vilmos, a Vizeum vezetője, aki öt éven keresztül látta el Dentsu Aegis Network (DAN) innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségének vezetői feladatait.

Közel 75 millió forintot fordít rádióműsorokra az NMHH

2020. február 20.

Tizenhét kereskedelmi, öt közösségi és három kisközösségi szolgáltató kap támogatást rádióműsorainak készítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa e heti ülésén meghozott döntése szerint.