Új felsővezetőket nevezett ki a Coca-Cola

Új felsővezetőket nevezett ki a Coca-Cola
1 napja

Június elsejétől új struktúrában működik tovább a Coca-Cola HBC Magyarország kereskedelmi részlege. A vállalat a már létező országos értékesítési igazgatói pozíció mellett két új munkakört hoz létre: a marketing-üzemeltetés vezető és kereskedelmi kiválóság vezető pozíciókat.

Újraválasztották Hinora Ferencet

Újraválasztották Hinora Ferencet
2 napja

A Magyar Marketing Szövetség tagjai a május 24-i Elnökválasztó Közgyűlésen újabb négy évre szavaztak bizalmat Hinora Ferencnek.

Új főszerkesztő az Index.hu élén

Új főszerkesztő az Index.hu élén
2017. május 16.

Tóth-Szenesi Attilát kérte fel az Index.hu Zrt. június 1-jétől a főszerkesztői teendők ellátására miután Dudás Gergely bejelentette, hogy május 31-vel távozik az Indextől. Tóth-Szenesi Attila, aki jelenleg a politika rovat vezetője, elfogadta a felkérést, de az Index hagyományai szerint a ma délutáni szerkesztőségi bejelentésen bizalmi szavazást kért a kollégáitól.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2 napja

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.

Új értékesítési vezető a LifeTime Mediánál

2017. május 4.

Májustól Horváth Tünde, a Vivaki korábbi médiaigazgatója tölti be az értékesítési vezetői pozíciót, emellett a portfólió is bővül: érkezik a Szezon és a NGTLN, a Flyerbox Media két új magazinja.

I am sick and tired as a client of sitting in agency meetings with a whole bunch of white straight males talking to me about how we are going to sell our brands that are bought 85% by women. Innovation and disruption does not come from homogeneous groups of people. - Bradley Jakeman, PepsiCo, President/global beverage group