2011. november 03.

417 embert küldenek el a közmédiából

Az újabb elbocsátási hullám az Index információi szerint ismét nagyban érinti az 50 év felettieket és a műsorkészítőket.

Az újabb elbocsátási hullám az Index információi szerint ismét nagyban érinti az 50 év felettieket és a műsorkészítőket.

417 embert küldhetnek el a közmédiás elbocsátások második hullámában - írja az Index. A portál szerint 120-130 ember kerülhet ki a műsorkészítők közül, és ismét nehéz percek várnak az 50 év feletti kollégákra. A legnagyobb számban szerkesztőknek kell menniük és 16 riporter is listára került a hírek szerint, bár állítólag ők már most sem győzik a feladatokat.

Az Index úgy tudja, 15 műsorvezető is az elbocsátottak között lehet, pedig eleinte olyan hírek voltak, hogy ezt a kört már nem érinti a létszámcsökkentés újabb menete. Például nagy kérdés az is, hogy az évek óta műsor nélkül lévő Baló György vagy a Ma Reggelből kirakott Krizsó Szilvia megússza e a mostani leépítést, vagy ők is mennek.

 

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

1 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.