2011. július 05.

550 főt bocsátanak el a közmédiából

Lezárult az ideiglenes Üzemi Tanáccsal folytatott konzultáció, mostantól értesítik azokat, akiknek a munkájára nem lesz szükség a jövőben.

Lezárult az ideiglenes Üzemi Tanáccsal folytatott konzultáció, mostantól értesítik azokat, akiknek a munkájára nem lesz szükség a jövőben.

Lezárult az ideiglenes Üzemi Tanáccsal folytatott konzultáció, s ennek nyomán 550 fő elbocsátásáról tett bejelentést Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezére.

Ez azt jelenti, hogy ma kezdik el a munkavállalók értesítését arról, hogy számítanak-e rájuk vagy sem a továbbiakban - közölte az MTVA az MTI-vel. Aki marad, azzal új munkaszerződést kötnek, aki pedig megy, annak 30 napos felmondással kell távoznia.

Az Üzemi Tanáccsal kötött megállapodás alapján az MTVA 25 milliós segélyalapot hoz létre, ennek elosztásába a munkavállalói képviseleteket is bevonják. A bruttó 200 ezer alatti keresetűek további egyhavi átlagkeresetet kapnak. Emellett álláskeresési, jogi és pszichológiai tanácsadást is biztosítanak - közölte az MTVA.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.