2012. január 04.

A Borshoz ment Nádori Péter

A szakember a lap kiadójánál az online stratégia kialakításáért és megvalósításáért felel.

A szakember a lap kiadójánál az online stratégia kialakításáért és megvalósításáért felel.
Nádori Péter

A Borsot kiadó Kurens Pressnél folytatja Nádori Péter. A szakember a kiadó online stratégiájának kialakításáért és annak megvalósításáért felel, főszerkesztő-helyettesként pedig a nyomtatott lap napi tevékenységében is részt vesz.

2012. január 2-ával más is érkezett a kiadóhoz. Dukay Roberta, a Dívány.hu női portál korábbi vezető szerkesztője felelős szerkesztőként folytatja a megújulás előtt álló BorsOnline portálnál.

A Bors két korábban is meghatározó munkatársa, Kövess László és az eddig is ezt a posztot betöltő Szekeres Tamás pedig főszerkesztő-helyettesként dolgozik a továbbiakban.

"Aki egy kicsit is dolgozott az elmúlt időszakban az online médiában, pontosan tudja, hogy a 'komoly' és 'bulvár' közti éles választóvonal ma már nem létezik. Az a médium, amelyik nem képes újszerűen, színesen és röviden feldolgozni a közönséget legjobban érdeklő témákat, nem számíthat sikerre, akármilyen magasröptűnek is tartja magát. Ettől függetlenül számomra természetesen óriási kihívást jelent az új közeg, amelyben a közönségelérés központi szerepe mellett mindenképpen tartani kívánom magunkat az általam fontosnak tartott szakmai és etikai normákhoz is. Úgy látom, hogy egy sikeres, független kiadónál nagyobb eséllyel valósíthatóak meg gyorsan és hatékonyan új elképzelések, mint más helyzetben levő vállalatoknál, ezért nézek óriási izgalommal a feladatok elé" - mondta el Nádori Péter.

A Bors új online stratégája Weyer Balázzsal együtt 2011. október 1-jével jött el az Origótól, közös megegyezéssel.