2011. szeptember 13.

A FüHü alapítója a Hír24 élén

A korábbi vezető szerkesztő marad a csapatban, de más, közelebbről meg nem nevezett feladatot kap.

A korábbi vezető szerkesztő marad a csapatban, de más, közelebbről meg nem nevezett feladatot kap.
Kövesdi Péter

2011. szeptember 15-től Kövesdi Péter, a Független Hírügynökség egykori alapító-főszerkesztője irányítja a Hír24 szerkesztőségét. A Sanoma Media hírpotáljának eddigi vezető szerkesztője, Haintz Attila marad a Hír24 csapatában, de más feladatokat kap.

Kövesdi Péter feladata többek között az lesz, hogy új tartalmakkal és szolgáltatásokkal erősítse a hírportál pozícióját, koncentrálja a Sanoma hírtermékeinek jelenlétét, és azokat integrált szerkesztőséggel működtesse.

A szakember hét éven át alapító főszerkesztője és vezetője volt a Független Hírügynökségnek. Korábban a Sláger Rádiónál dolgozott hírigazgatóként, illetve a TV2 és RTL Klub hírműsoraiban felelős szerkesztőként. Televíziós pályáját a Magyar Televízió Egyenleg című műsorában kezdte.

"A Hír24 ma is az egyik leglátogatottabb magyar hírportál. Munkatársaimmal azért fogunk dolgozni, hogy a Hír24 megkerülhetetlen szereplője legyen a hírpiacnak. A Sanoma nyomtatott lapjai és internetes oldalai eddig is hatalmas mennyiségű hírtartalmat állítottak elő. Ezeket szeretném egységes, olvasható, látványos és szórakoztató formában tálalni. Nagyon sok múlik a stábon, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog" - nyilatkozta Kövesdi Péter.