2010. szeptember 07.

A Grey-től jött ember a B&P élén

A Grey Worldwide nemzetközi kommunikációs ügynökség korábbi vezetője lépett a B&P Braun & Partners élére.

A Grey Worldwide nemzetközi kommunikációs ügynökség korábbi vezetője lépett a B&P Braun & Partners élére.

Kiss Viktória október 1-jével Simon Bernadettet a B&P Braun & Partners csoport márka-, reputáció-, és társadalmi felelősségvállalás menedzsmenttel foglalkozó cégeinek élén.

„A döntés hátterében egy örömteli esemény és egy üzleti felismerés áll. Az első, hogy a B&P BrandAktívot jelenleg igazgató Simon Detti hamarosan anyai örömök elé néz. A B&P Braun & Partners ugyanakkor a személyi változás mellett szervezetében és stratégiájában is alkalmazkodik a ma piaci kihívásaihoz a holnap üzleti sikereinek megalapozása érdekében. A vállalatcsoport megítélése szerint a gazdaság mai állapota jelentősen megváltoztatta a megrendelői elvárásokat egy stratégiai tanácsadóval szemben is” - közölték.

A nemzetközi szintű márka-, reputációs- és CSR szakmai tudás, a transzparens működés és a professzionális folyamat- és projektmenedzsment mellett a különféle piacok meghatározó vállalatai, márkái számára egyre fontosabbá válik a tanácsadói szolgáltatások kutatások általi megalapozottsága, a CSR, a márkaépítés és reputációmenedzsment újabb és újabb területeire való kiterjesztése, valamint a tanácsadói munka eredményeinek pontos mérhetősége. Fontos változást jelentett az utóbbi időben, hogy a stratégiaalkotás és a döntéshozatal szintjén egyre kevésbé válik külön a márkamenedzsment, a reputációmenedzsment és a felelős vállalati működés. Ezekre a változásokra is válasz a most bejelentett szervezeti módosítás, amelynek keretében a B&P csoport cégei és működési területei közötti együttműködés, közös szolgáltatás-, kutatás és mérésfejlesztés és a közös ügyfélkiszolgálás is erősödni fog. A B&P Braun & Partners csoport további fejlesztéseket tervez, így új – a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem Kognitív pszichológiai intézetével együttműködve elsősorban a kognitív pszichológia tapasztalatait felhasználó – marketingkutatási szolgáltatásokat vezet be. Tovább erősíti közép-kelet-európai jelenlétét, valamint új szolgáltatásokkal - így a munkaadói márka [Employer branding], a márkaközösség [Brand community management], a személyes reputációmenedzsment [Personal Reputation Wealth management], a tudásvagyon-menedzsment [Institutional Knowledge Wealthmanagement] - bővíti stratégiai tanácsadói tevékenységét - írják.

 

Címkék: önéletrajz

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.