2016. augusztus 12.

A GroupM-től érkezik az IPG Mediabrands új vezetője

Henry Tajer, az IPG Mediabrands globális vezérigazgatója 2016. augusztus 9-én jelentette be Caroline Foster Kenny kinevezését.

Caroline Foster Kenny több mint 25 éves, a marketingkommunikáció valamennyi területén átívelő nemzetközi ügyfélvezetési és üzleti tapasztalattal rendelkezik. A GroupM csoportjában csaknem 15 évig nemzetközi ügyfélkapcsolatok építésével és fejlesztésével foglalkozott, legutolsó pozíciójában 2010-től mint a MEC globális ügyfélkapcsolati vezérigazgatója volt. Ebben a szerepében az MEC top 30 globális ügyfelét és ügyfélkapcsolatát felügyelte.

“A karrierem legnagyobb részében ügyfélközpontú megoldások létrehozásával foglalkoztam, és arra a lehetőségre nem mondhattam nemet, hogy az IPG Mediabrands új és meglévő ügyfeleinél építsem ezt tovább a szakma néhány kiemelkedő tehetségével együtt” – mondta Caroline Foster Kenny. “Ahogy ügyfeleink üzleti környezete, úgy a mi iparágunk is szélsebesen átalakul, és nagyon várom, hogy ezt az átalakulást arra vállalkozó szellemű, tudásközpontú és dinamikus kultúrára építve vezethessem, amit Henry és a nemzetközi vezetés létrehozott a Mediabrandsnél.”

Igazságot az Y generációnak!

2 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.