2014. március 03.

A Havas Media a performance marketingben erősít

Új keresőmarketing-szakemberek segítik az ügynökség munkáját.

Új keresőmarketing-szakemberek segítik az ügynökség munkáját.

A Havas Media továbbfejleszti performance marketing szakértelmét, és ennek egyik legfontosabb részét, a keresőmarketinget. A keresőmarketinges részlegének vezetésére Német Bencét igazolta le (a képen), aki az elmúlt években a Mediacom Magyarország keresőmarketingjéért felelt. Jelentős regionális tapasztalatot szerzett a Procter & Gamble 9 országos keresőmarketing központjának felépítésében és sikeres vezetésében. Előtte a P&G 5 országos search aktivitását menedzselte, valamint a női szépségápolási portfolió stratégiai kommunikáció tervezéséért felelt. Bence feladata lesz a Havas csoport globális, performance marketingért felelős márkájához, az Ecselis-hez való integrálódás végrehajtása.

A keresőmarketing igazgató munkáját segíti egy szintén frissen igazolt munkatárs Gáll István személyében. István marketingkommunikációs tanulmányait követően elemzőként dolgozott az utóbbi időszakban.

A keresőmarketing részleg Takács Borbála digitális stratégiai igazgató irányítása alá tartozik, aki a Havas Media teljes digitális stratégiai irányításáért felel.