2011. szeptember 06.

A Kupon Világtól igazolt a Sanoma

Az e-kereskedelmi termékigazgató posztra érkező szakember korábban már dolgozott a médiacégnél.

Az e-kereskedelmi termékigazgató posztra érkező szakember korábban már dolgozott a médiacégnél.
Németh Norbert

E-kereskedelmi termékigazgató lett a Sanoma Mediánál Németh Norbert. A szakember a Kupon Világ operatív igazgatói székéből érkezett a médiacéghez, és szeptember 6-val kezdi meg a munkát.

Németh Norbert lapigazgatóként négy évet már töltött a Sanománál. 2005 és 2008 között kilenc termékindításnak volt részese, s 2007-2008-ban a Startlap is az ő irányítása alá tartozott. Később a londoni székhelyű Business Monitor International digitális marketing és e-commerce vezetőjeként tevékenykedett

Leigazolásának oka, hogy a Sanoma a jövőben nagyobb hangsúlyt kínál fektetni a tranzakciós piaci jelenlétre. Ennek egyik lépése, hogy külön szakembert dedikál mind az e-kereskedelmi termékek, mind a digitális szolgáltatások (classified és listings termékek) élére. Az utóbbi terület igazgatója Szigetvári József marad.

A Sanoma egyébként nemrégiben jelentette be, hogy maga is belép a hazai közösségi vásárlási piacra, mivel május 30-ával elindította az Árbarátok.hu site-ot. Mostanra ebben a szegmensben nagyságrendileg 60 szereplő van jelen.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

21 órája

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.