2020. február 06.

A PROGmasters társ-ügyvezetője lett a Codecool volt marketingigazgatója

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi Gábor, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Bonyhádi Gábor 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. A 37 éves marketingszakember tanulmányait követően két társával reklámügynökséget alapított. A reklámügynökségi karriert követően Bonyhádi Gábor startupok alapításával és felfuttatásával foglalkozott. Ezek közül ma is működő vállalkozása a felsőoktatásban dolgozó tanárok értékelésére szolgáló, a magyar egyetemisták és főiskolások többsége által használt Markmyprofessor.com oldal. A szakember később, másfél éven keresztül volt a Szamos Marcipán marketingigazgatója, majd öt éven keresztül – a Codecool CMO-jaként – részt vett a hazai programozói bootcamp piac felépítésében, és a Codecool hazai és közép-európai terjeszkedésének lebonyolításában. Bonyhádi Gábor 2012 óta a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

„A szoftverfejlesztők iránti munkáltatói kereslet folyamatosan bővül hazánkban is, ráadásul 2030-ra a jelenlegi munkakörök 52 százaléka lesz automatizálható a jelenleg már ismert technológiákkal, ezért óriási lehetőséget kínál a PROGmasters számára a munkavállalók átképzése a digitálisabb, akár fejlesztői tudást igénylő munkakörökbe” - mondja Bonyhádi Gábor, a PROGmasters társ-ügyvezetője.

„Bonyhádi Gábor a bootcampek piacának hazai úttörői közé tartozik, aki jól ismeri az üzleti modellünket és a szektorunkat, emellett komoly menedzsment tapasztalattal rendelkezik. Gábor csatlakozása is támogatja azon stratégiai célunk elérését, hogy egy éven belül a jelenlegi szint duplájára növeljük végzett hallgatóink, valamint a számukra állást kínáló partnercégeink számát, így a továbbiakban is dinamikus növekedési pályán tartsuk a PROGmasterst” - teszi hozzá Filep Szabolcs, a PROGmasters társalapítója és vezetője.