2014. augusztus 11.

A Sanomától igazolt a HVG

Tinnyei István mobilmédia szakember augusztustól fejlesztési vezetőként erősíti a HVG csapatát.

Tinnyei István mobilmédia szakember augusztustól fejlesztési vezetőként erősíti a HVG csapatát.

Tinnyei István a nemrég eladott Sanoma Media Budapest (Centrál Média) mobil részlegétől érkezik, és augusztus 1-jétől fejlesztési vezetőként folytatja pályafutását az éppen átalakulás előtt álló HVG Kiadó Zrt.-nél, ahol az online szolgáltatások valamint a digitális termékek fejlesztési stratégiájának kialakításáért és sikeres megvalósításáért felel - írja az MMonline.

A szakember rövid újságírói pályafutást követően a Westel900-nál, majd a márkaváltást követően a T-Mobile-nál dolgozott, ahol előbb az első hazai mobileszközökre optimalizált tartalmak előállításáért felelt, majd a tartalomkommunikációs csoport vezetője, később pedig a Mobilpress Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben igazolt a Sanoma Media Budapesthez, ahol a Mobilmédia csapat alapító tagja volt, 2013-tól pedig a Mobilmédia csoport vezetőjeként dolgozott. A Sanománál mobilalkalmazások fejlesztésével, mobilhirdetési kampányok kialakításával, a digitális magazin piac felépítésével, valamint online termékek fejlesztésével és menedzselésével foglalkozott.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

11 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.