2014. szeptember 04.

A Sony Pictures bejelentette közép-európai régiójának új programigazgatóját

Temesvári Marietta a régió budapesti központjában fog dolgozni, John Rossiter, a közép-európai régió ügyvezető igazgatója irányítása alatt.

Temesvári Marietta a továbbiakban a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Temesvári Marietta felügyeli majd a régió Sony Pictures Television Networks (SPT) tévécsatornáinak programstruktúráját. Marietta visszatérőnek számít a Sony Pictures Entertainment és az AXN életében: 2003 és 2008 között fontos szerepet játszott a csatorna elindításában.

Marietta több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a médiaiparban, többnyire a programming területén dolgozott. Az SPT Networks-höz a Viacomtól érkezik, ahol a kelet-európai és izraeli zenei és ifjúsági, valamint szórakoztató csatornák igazgatója volt. Az elmúlt években hozzájárult számos csatorna fejlődéséhez, növekedéséhez és a nézőszám emelkedéséhez.

A SPT Networks közép-európai portfóliója olyan márkákat foglal magába, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióba összesen 13 helyi igényekre szabott csatorna tartozik 14 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.