2014. január 24.

A Superbrandshez igazol a Where kiadója

Wiszkidenszky András a Superbrands közép-európai igazgatójaként folytatja pályafutását.

2014. január 1-től Wiszkidenszky András a Superbrands márkaértékelési rendszer közép-európai igazgatójaként folytatja szakmai pályafutását.

2014. január 1-től Wiszkidenszky András a Superbrands márkaértékelési rendszer közép-európai igazgatójaként folytatja szakmai pályafutását. A bécsi központtal működő, négy közép-európai országban a Superbrands rendszert működtető társaság 2013-ban indította el a Superbrands értékelést Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban. Az első évben közel száz vállalat csatlakozott a rendszerhez. 2014-ben a fogyasztói márkák értékelése mellett, más országokhoz hasonlóan, a közép-európai régióban is elindul az üzleti márkák értékelése, a Business Superbrands program. Az új regionális vezető a cég bécsi központját irányítja, munkáját regionális munkatársak segítik Pozsonyban és Prágában, a back office pedig Budapesten működik.

Wiszkidenszky András e váltással egyidőben értékesítette a Dining Guide márkanév alatt működő kiadványokat és rendezvényeket dr. Várnai Rupert ügyvédnek. Wiszkidenszky a továbbiakban is regionális kiadója marad a világ legrégebbi és legelterjedtebb szállodai magazinjának, a Where-nek.

Címkék: superbrands