2012. október 24.

A TV2 korábbi marketing igazgatója a Chellonál

2012 november 1-jétől Nagy Andrea tölti be a Chello Central Europe marketing és kommunikációs igazgatói posztját.

2012 november 1-jétől Nagy Andrea tölti be a Chello Central Europe marketing és kommunikációs igazgatói posztját.
Nagy Andrea

November 1-jétől Nagy Andrea tölti be a Chello Central Europe marketing és kommunikációs igazgatói posztját. A szakember feladata a 9 országban 21 tematikus csatornát üzemeltető cég teljes régiójára kiterjedő kommunikációs és marketing stratégia alakítása, a vállalati és B2C kommunikáció, valamint az ezen tevékenységeket támogató "creative-service" funkció működésének felügyelete lesz.

"A Chello Central Europe folyamatos fejlődése és a jelentős tartalmi invesztálások miatt fontosnak tartjuk, hogy a vállalati kommunikáció még nagyobb hangsúlyt kapjon. Meggyőződésem, hogy Andrea kiemelkedő szakmai hozzáértésének és stratégiai gondolkodásának eredményeként a Chello portfóliója, valamint az ahhoz tartozó televíziós termékek piaci pozíciója és imidzse tovább erősödik, bővül" - kommnetálta a kinevezést Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

Nagy Andrea hét évet töltött a Saatchi&Saatchi, majd az M&C Saatchi London és New York irodáiban. Az Egyesült Államok után Amszterdamban folytatta munkáját, ahol szintén hét évig dolgozott a J. Walter Thompson nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgatójaként. 2004-ben tért vissza Magyarországra a JWT budapesti irodájának ügyvezetőjeként, majd három évig a TV2 csoport marketing és kommunikációs igazgatói posztját töltötte be. Az elmúlt évben az NBC Universal közép-kelet-európai marketing-tanácsadójaként dolgozott.