2012. november 15.

A Vodafone-tól igazolt felsővezetőt a Magyar Telekom

Lakatos Péter a kkv-szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesként folytatja.

Lakatos Péter a kkv-szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesként folytatja.
Lakatos Péter

Lakatos Péter, a Vodafone korábbi stratégiáért, márkáért és kommunikációért felelős vezér-helyettese a Magyar Telekomnál folytatja pályafutását. A szakember 2012. december 1-jétől a kkv-szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes lesz, egyben az Ügyvezető Bizottságnak is tagjává válik.

A Magyar Telekom korábban döntött a vállalat új irányítási struktúrájának kialakításáról, amelytől az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálását várja. Az új szervezeti struktúrában külön irányítási területek feladata lesz a három alapvető ügyfélszegmens - lakossági, kkv, nagyvállalati - kiszolgálása. A 2013. január 1-jétől életbe lépő változások részeként jön létre az új kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes irányítási területe.

"Lakatos Péter személyében olyan szakembert nevezünk ki, akinek a stratégia és marketing területén, valamint a lakossági és a vállalati szegmensben szerzett széles körű tapasztalatai kiváló alapot adnak az új kis- és középvállalati szolgáltatások irányítási terület kihívásainak és feladatainak sikeres megoldásához" – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Lakatos Péter pályáját 1999-ben kezdte a DSS Consultingnál az adatelemzés tevékenység vezetőjeként, majd 2004-től az IBM Business Consulting Services munkatársa volt vezető tanácsadóként üzletfejlesztési és ügyfélkapcsolati területen. 2005-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol hét évet töltött több vezető pozícióban az üzleti és a lakossági szolgáltatások területén: előbb az ügyfélszegmens menedzsment, majd a nagyvállalati marketing, azután az értékesítési stratégia és tervezés vezetőjeként. 2009-től a Vodafone stratégiáért, márkáért, kommunikációért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

A Lakatos Péterrel készült rádiós interjúnk elérhető ezen a linken, a szöveges átirat pedig itt.


Több száz állás a média és marketing világából