2019. november 22.

A Wallis vezetője az UNICEF kuratóriumi tagjai között

Veres Tibort, a Wallis Magyarország alapítója és vezetője idén ősszel csatlakozott az UNICEF Magyarországi kuratóriumi tagjaihoz.

Az új kihívás kapcsán Veres Tibor elmondta: „Tenni szeretnék a tudásommal, tapasztalatommal a közösségünkért. Cégeinken keresztül különböző területeken működő társadalmi szervezeteket támogatunk. Mivel magam is négygyerekes apa vagyok, pontosan látom, hogy a felnövekvő generációknak milyen sokat számít, hogy gyerekkorban milyen lehetőségeket, támogatást kapnak, mert ez befolyásolja majd a felnőtt életüket. Mivel lehetőségem van rá, ezért feladatom tenni a többi gyerekért is. Ezért csatlakoztam az UNICEF magyarországi csapatához”

Az UNICEF idei globális céljai között szerepel többek között 4 millió alultáplált gyermek megsegítése, 10 millió gyermek beoltása kanyaró ellen és 35 millió gyerek tiszta ivóvízhez juttatása. Az idehaza 44 éve aktív UNICEF Magyarország ezen kívül számos programot és kampányt működtet magyar gyermekek és fiatalok megsegítésére is. A kurátoroknak és a felügyelő bizottsági tagoknak kulcsszerepük van a szervezet működésének biztosításában, az irányvonalak kijelölésében. A tisztségviselők a feladatokat társadalmi munkában, két évre vállalják - írják.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából