2016. május 09.

A hvg.hu-tól igazolt rovatszerkesztőt a Népszabadság

A hvg.hu eddigi rovatvezetőjét igazolta politikai és gazdasági rovatához a piacvezető közéleti napilap.

A 38 éves, közgazdász végzettségű Baksa Roland mától dolgozik a Népszabadságnál. A lap új rovatszerkesztője 2004-ben a Világgazdaságban kezdett; 2007-től az Index munkatársa volt – itt 2010-ben az év újságírója lett –, 2011 és 2014 között pedig az Origót erősítette adóügyi, költségvetési, politikai, jegybanki és a nyugdíjrendszert érintő témákban.

Korábban számos közérdeklődésre számot tartó ügyben – áfacsalási és kitiltási botrány, IMF-tárgyalások, MNB-ügyletek – készített napirendet tematizáló, informatív, elemző- és tényfeltáró cikket.

A Népszabadság pozíciójának megerősítéséhez, a lap és az online felület fejlesztéséhez elengedhetetlen, hogy növeljük a több területen bevethető, magasan kvalifikált, a digitális kihívásoknak is megfelelő munkatársak számát. Roland leigazolása pontosan beleillik ebbe a folyamatba, s biztos vagyok abban, hogy új munkatársunk erőssége lesz az alapértékeit megtartó, ugyanakkor modernizálódó Népszabadságnak – idézi a Mediaworks közleménye Murányi András főszerkesztőt.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.