2010. augusztus 26.

Accountban erősít a PHD

Accountban erősít a PHD, és új vezetőt is kapott a terület – mindez a folyamatos fejlődés jegyében történik.

Accountban erősít a PHD, és új vezetőt is kapott a terület – mindez a folyamatos fejlődés jegyében történik.

Augusztustól ugyanis Molnár Kinga, a PHD korábbi account directora látja el a PHD Hungary egyik csoportjának vezetői feladatait, aki 10 éves szakmai múltjával és a PHD-ben eltöltött másfél évével az ügynökség klientúrájának fontos részéért felel új munkakörében. A pályáját 2008-ban a PHD-ben kezdő Németh Alexandra account manageri kinevezést kapott. Mindezzel együtt több új igazolás is történt a PHD-nél, ilyen a többéves gyakorlattal rendelkező Kaposi Zsuzsa jövetele, aki account manageri pozíciót tölt be, valamint az ígéretes pályakezdők, Kovács Dalma és Molnár Ildikó médiás pályafutásának kezdete.

„Mivel minden cég annyira lehet jó, mint a dolgozói, amikor egy-egy embert kiemelünk, és előléptetünk, az minket is minősít. Ezért törekszünk arra, hogy mindenkinek folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítsunk, és ezt megfelelőképpen honoráljuk.” – idézi közleményük Simon Powlett-et, a PHD Hungary ügyvezető igazgatóját.

 

Címkék: önéletrajz

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.