2010. május 19.

Aczél László váltotta Simon Zsoltot a MAKSZ élén

Aczél László, a Young&Rubicam ügyvezető igazgatója korábban a szövetség ATL szekciójának vezetőjeként tevékenykedett.

Aczél László, a Young&Rubicam ügyvezető igazgatója korábban a szövetség ATL szekciójának vezetőjeként tevékenykedett, a MAKSZ elnöki székében Simon Zsoltot váltja. A leköszönő elnök, a Mediaedge:cia ügyvezető igazgatója nem jelöltette magát újra, ugyanis a jövőben, változatlanul MAKSZ-tagként, saját cégére szeretne koncentrálni.

Aczél Lászlót választotta elnökének a MAKSZ, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége éves közgyűlésén. „Szeretném, ha a MAKSZ egy egységes és erős szövetség képét mutatná, ezért nagyon szeretném, ha a proaktív ötletek és kezdeményezések kerülnének előtérbe. Élnünk kell avval a ténnyel, hogy ez egy heterogén szervezet, ahol egészen különböző üzleti modellekben és tevékenységi körökben érdekelt cégek működnek” – olvasható a szervezet honlapján az új elnök hivallása.

Aczél László, a Young&Rubicam ügyvezető igazgatója korábban a szövetség ATL szekciójának vezetőjeként tevékenykedett, a MAKSZ elnöki székében Simon Zsoltot váltja. A leköszönő elnök, a Mediaedge:cia ügyvezető igazgatója nem jelöltette magát újra, ugyanis a jövőben, változatlanul MAKSZ tagként, saját cégére szeretne koncentrálni.

Az új elnökség megbízása két évre szól, az ATL szekció elnöke Blaskó Nikolett (ACG), a BTL szekció elnöke Rókusfalvy Gábor (Roxer Event), a média szekció elnöke Mező László (OMD), az online szekció elnöke pedig Kerti Attila (Maximize) lett.

 

Címkék: maksz