2017. október 10.

Andreas Merz marad a Lapcom vezérigazgatója

A Lapcom Zrt. új tulajdonosa megerősítette pozíciójában Andreas Merz vezérigazgatót.

Andreas Merz 2013 óta a Lapcom gazdasági igazgatója, 2017. januárjától pedig vezérigazgatója, és az október 5-én lezárult tulajdonosi tranzakciót követően is vezetheti a céget.

„Különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy a Lapcomhoz tartozó újságok és online kiadványok, a TV2-csoport valamint a Rádió 1 az együttműködési lehetőségeket kiaknázva tovább fejlődjenek. Andreas, aki több mint négy éve a Lapcom felsővezetője, fontos partner ebben a munkában, eddigi sikerei alapján teljes bizalommal tekintek a közös munkára" – nyilatkozta a megerősítés kapcsán Andy Vajna, a Lapcom új tulajdonosa.

„A korábban megkezdett portfólió -egerősítés folyamata a tulajdonosváltást követően új dimenzióba léphet. Célom, hogy a közösen kialakított stratégiának megfelelően a Lapcom által kiadott nyomtatott és online médiatermékek a saját piacukon meghatározóak maradjanak, továbbá a Bors napilap és online tartalom fejlesztése valamint piaci erősítése külön hangsúlyt kapjon a következő időszakban" – mondta Andreas Merz.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.