2010. december 26.

At Media: új ember

Az At Media Hungary a Sport Tv kereskedelmi csapatába Csifári Tibort igazolta le. közlésük szerint Csifári Tibor november 14-én csatlakozott.

Az At Media Hungary a Sport Tv kereskedelmi csapatába Csifári Tibort igazolta le. közlésük szerint Csifári Tibor november 14-én csatlakozott.

Az 2011-től az At Media Hungary Kft. látja el a 10 éves Sport Tv (Sport1, Sport2 csatornák) kereskedelmi képviseletét. A megnövekedett feladatok ellátására új pozíciót hoztak létre - írják.

A sportcsatornák szponzorációs és reklám menedzselésével Csifári Tibort bízták meg, aki ezt megelőzően 1989-től 6 évig a Nemzeti Sport vezető értékesítője, majd 6 évig a hirdetési igazgatója volt, ezután 2 évig a Ringier Kiadó online divíziójának kereskedelmi vezetését látta el. 2004-től résztulajdonosa a Sport Agency szponzorációs tanácsadó és sportmarketing Kft-nek. Legutóbb négy évig a Haszon Lapkiadó Kft. reklámbevételeiért is felelt - közölték.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

19 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.