2014. március 26.

Az ABC News elnöke a Disney tévécsatornához igazol

Két hét alatt megszületett a döntés Anne Sweeney utódlásáról.

Két hét alatt megszületett a döntés Anne Sweeney utódlásáról.

Anne M. Sweeney két héttel ezelőtti lemondása után a Disney meglehetősen gyorsan gondoskodott az utánpótlásról, így Ben Sherwood került a Disney TV igazgatói székébe, amivel együtt jár a Disney Media Networks társelnöki címe is. Sherwood az utóbbi időben igen sokat emlegetett vezető volt a televíziós iparban, mivel az ő nevéhez fűződik a „Jó Reggelt Amerika” sikere.

Robert A. Iger, a Disney vezérigazgatója szerint azért esett Sherwoodra a választás, mert megvan benne a kellő kreativitás és tenni akarás. Sweeney ugyan még jövő év elejéig a vállalatnál marad, tehát Sherwood kinevezése hivatalosan csak 2015. január elsejétől érvényes, de a társelnöki címnek köszönhetően már mostantól kezdve részt vesz a döntéshozatalban.

A hírt a Médianéző nemzetközi tematikus hírfigyelő szolgáltatásának köszönhetjük!

Címkék: disney abc

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

19 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.