2011. január 26.

Az Intelhez igazolt a Black Eyed Peas frontembere

Will.i.am egész pontosan a technológiai cég kreatív innovációért felelő igazgatója lesz.

Will.i.am egész pontosan a technológiai cég kreatív innovációért felelő igazgatója lesz.

Kreatív innovációs igazgatói pozícióba igazolt will.i.am, a The Black Eyed Peas frontembere az Intelhez. A cég azzal indokolta a lépést, hogy a zenész-producer egyben "innovátor, technológia rajongó, vállalkozó és emberbarát".

will.i.am

A közlemény alapján úgy tűnik, hogy ez egy laza, de a sima PR fogáson túlmenő, többéves együttműködés lesz a zenész és az Intel között. A kapcsolódás ott van will.i.am megfogalmazása alapján, hogy majd minden, amivel dolgozik, processzorral megy, így érdekes, hogy az abban rejlő kreatív munka hogyan támogatja az ő kreativitását.

Az Intel víziója szerint mind több eszköz komputerizálódik, és kapcsolódik az internetre. A "vizuális élet" kezdeményezés keretében pedig azt szeretnék megérteni, hogy az olyan vizuális élmények, mint a fotók, a videók és a filmek miként alakítják át a felhasználók laptopjaikhoz, okostelefonjaikhoz és egyéb eszközeikhez fűződő viszonyát.

Címkék: intel

Oláh Alexandra a Republic Grouphoz igazolt

2018. október 18.

Azon dolgozik, hogy a Republic Group a szektorban egyedülálló megoldásokat sorakoztasson fel, illetve a piac egyik vezető digitális szereplőjévé váljon - írják.


Több száz állás a média és marketing világából