2010. október 10.

Az Ipsostól a MEC-hez?

Egy sajtóértesülés szerint nem kizárt, hogy az Ipsos most leköszönt vezérigazgatója a NEC élén folytatja pályafutását.

Egy sajtóértesülés szerint nem kizárt, hogy az Ipsos most leköszönt vezérigazgatója a NEC élén folytatja pályafutását.

Az Ipsos eddigi vezérigazgatója, Gulyás János 2008. március elsején csatlakozott az akkor még Szonda Ipsos menedzsmentjéhez. Előtte a kommunikációs szakmában dolgozott Magyarországon, az Ipsos kedvéért a Y&R vezetését hagyta ott és az Ipsos közleménye szerint ebbe az iparágba is tér vissza – írja a Kreatív Online.

„Ez alapján az is elképzelhető, hogy a szakember a nemrég vezető nélkül maradt MEC (korábban Mediaedge:cia) élén folytatja a pályáját” – teszik hozzá, jelezve: Gulyás János azt közölte velük, egyelőre nem publikus az új munkahelye neve, csak annyi, hogy visszakerül a kommunikációs iparágba.

A MEC élére azért keresnek új embert, mert - október 25-i hatállyal - a TV2 vezérigazgatói székébe távozik Simon Zsolt.

Címkék: tv2 önéletrajz

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

13 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.