2018. március 08.

Az Isobarhoz igazolt Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt márciustól Service Design Lead pozícióban erősíti az Isobar csapatát.

Több mint 20 éves pályafutása során szerzett tapasztalata a digitális termékek és szolgáltatások kutatásában, tervezésében és agilis megvalósításában mostantól a Dentsu Aegis Network kreatív ügynökségének ügyfeleit szolgálja - írják.

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt a Microsoft Principal UX és technológiai szakértőjeként közel 16 éven keresztül dolgozott a legnagyobb hazai vállalatok kommunikációs és produktivitási megoldásain. Később a cég cloud computing stratégiájának realizációjában, továbbá a Windows Group technológiai és fejlesztési ökoszisztémájának kiterjesztésében működött közre. Kiemelt szerepet töltött be a legfontosabb Windows Universal Appok és felhőszolgáltatások felhasználói élményének kidolgozásában (pl. HBO Go, Mindig TV, Index, OTP SmartBank), valamint új, innovatív felhasználói élmények inkubálásában is (Polgár Judit Chess Playground, RádióM, Alexandra ebook community, MyHistory Digest digital magazine).

Ezt követően a Service Design és Applied Design Thinking nagyvállalati honosításában vállalt szerepet, mindezt a telekommunikációs szektor keretein belül. A Telenornál eltöltött 4 és fél év alatt kialakította az end-to-end Service Design működéséhez szükséges környezetet, a nagyvállalatokra szabott módszertant és eszközkészletet, végül pedig még egy co-creation design stúdiót is. A Telenor Service Design Lab vezetőjeként részt vett a cégcsoport új digitális szolgáltatás élményeinek kidolgozásában. Emellett advisor szerepet töltött be a Telenor Group digitális transzformációs programjában, a belső Service Design és Design Thinking readiness programokban, továbbá egy interakciós design system tervezésben.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.