2012. szeptember 20.

B. Tóth László a NeoFM-hez igazol

A több évtizedes múltú rádióst programigazgatónak igazolja le a súlyos gondokkal küzdő médiacég - tudta meg a Kreatív Online.

A több évtizedes múltú rádióst programigazgatónak igazolja le a súlyos gondokkal küzdő médiacég - tudta meg a Kreatív Online.

A NeoFM programigazgatójaként folytatja B. Tóth László - értesült a Kreatív Online, amely szerint a héten már meg is állapodtak a felek.

A rádiós 1976 és 1981 között külsős-, majd 1981–2002 között a Magyar Rádió zenei szerkesztő munkatársa volt. Poptarisznya című műsora 1982-ben indult a Petőfi Rádióban. 1989–2002 között a Calypso Rádió főszerkesztője volt. Később dolgozott Sztár FM-en, majd a kecskeméti Gong Rádióban vezetett műsort.

Tavaly Poptarisznya.hu néven online rádiót indított, ezt a NeoFM-es feladatai ellátása mellett is tovább viszi. A Radiosite.hu azt írja, hogy az országos rádión visszatérhet a Poptarisznya című műsor is.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

18 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.