2012. szeptember 20.

B. Tóth László a NeoFM-hez igazol

A több évtizedes múltú rádióst programigazgatónak igazolja le a súlyos gondokkal küzdő médiacég - tudta meg a Kreatív Online.

A több évtizedes múltú rádióst programigazgatónak igazolja le a súlyos gondokkal küzdő médiacég - tudta meg a Kreatív Online.

A NeoFM programigazgatójaként folytatja B. Tóth László - értesült a Kreatív Online, amely szerint a héten már meg is állapodtak a felek.

A rádiós 1976 és 1981 között külsős-, majd 1981–2002 között a Magyar Rádió zenei szerkesztő munkatársa volt. Poptarisznya című műsora 1982-ben indult a Petőfi Rádióban. 1989–2002 között a Calypso Rádió főszerkesztője volt. Később dolgozott Sztár FM-en, majd a kecskeméti Gong Rádióban vezetett műsort.

Tavaly Poptarisznya.hu néven online rádiót indított, ezt a NeoFM-es feladatai ellátása mellett is tovább viszi. A Radiosite.hu azt írja, hogy az országos rádión visszatérhet a Poptarisznya című műsor is.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

14 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.