2010. november 15.

Bálint Viktor elköszönt

A Sanoma közleménye szerint a szakember a Figyelő-csoport értékesítését más formában képzelte el, mint munkaadója.

2010. november 15-ével távozik Bálint Viktor lapigazgató a Sanoma Budapesttől. A kiadó közleménye szerint a szakember a Figyelő-csoport értékesítését más formában képzelte el, mint munkaadója, ezért – a felkérés ellenére - nem kívánta végigkísérni a folyamatot.

A Sanoma Budapest már döntött is a szakember utódlásáról: az fn.hu-t Nagy Gergely lapigazgató irányítja a jövőben, a Figyelő-csoport pedig Nyomárkay Kázmér lapigazgató felügyelete alá került.

Bálint Viktor 2007 óta látta el a Figyelő-csoport (Figyelő, konferenciák, TOP200, Trendek), idén nyár óta pedig az fn.hu lapigazgatói teendőit. 2009 óta üzletfejlesztéssel is foglalkozott, valamint több, cégcsoporton belüli nemzetközi projektben vett részt.

A szakember egy kétéves kitérőtől eltekintve 12 éve kötődik a Figyelőhöz. Kezdetben az üzleti tartalomgyártásban tevékenykedett újságíróként, később rovatvezetőként. Részt vett a FigyelőNet (mai fn.hu) kifejlesztésében, s annak főszerkesztői teendőit is ellátta 2004-től 2006-ig. Az utóbbi években a tartalmi oldal helyett az üzleti területeket vette át: 2007-től dolgozott lapigazgatóként.

Bálint Viktor tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ugyanitt mesterképzésben is oklevelet szerzett, pénzügy szakon, valamint hallgatója volt a Budapesti Műszaki Egyetem doktori képzésének.

Bálint Viktor tervei szerint pár hónapos pihenő után a média világához közel, de továbbra is az üzleti szférában tervezi folytatni pályafutását.

 

Címkék: sanoma

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.