2012. július 16.

Bánhegyi Zsófia a T-Systems marketingvezetője

A szakember minisztériumi kitérő után érkezik vissza a piaci közegbe. Elődje távozik a cégtől.

A szakember minisztériumi kitérő után érkezik vissza a piaci közegbe. Elődje távozik a cégtől.
Bánhegyi Zsófia

Bánhegyi Zsófia tölti be a T-Systems Magyarország marketingvezetői pozícióját augusztus 6-ától, miután elődje, Sümegi Zsuzsanna távozik a cégtől. Feladata a vállalkozás marketingkommunikációs tevékenységének irányítása lesz. Azt várják tőle, hogy "a hazai és multinacionális vállalati, illetve a közigazgatási szektorban szerzett szakmai tapasztalatait eredményesen hasznosítsa a leányvállalatok egyesítésével létrejövő, teljes körű termékportfóliót nyújtó infokommunikációs (ICT) szolgáltató működésének támogatásában" - közölte a Magyar Telekom.

Bánhegyi Zsófia a Budapesti Közgazdaságtudomány Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az ELTÉ-n jogi szakokleveles közgazdász képesítést, illetve tanulmányokat folytatott a London School of Economicson. Pályafutását a Nestlé Magyarországnál kezdte marketingkommunikációs és termékmenedzsment területen, majd a KLM közép-kelet európai központjában dolgozott közép-európai termékmenedzserként, majd Közép-Kelet Európáért felelős loyalty menedzserként. Ezt követően csatlakozott a Heti Válasz Kiadóhoz, ahol lapigazgató-helyettesként felügyelte a terjesztési, marketing, hirdetés-, és konferenciaszervezési területek felépítését és működését. 2010 júniusától a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetői pozícióját töltötte be, ezt követően az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszterek kabinetének tagjaként irányította a kapcsolódó hazai és nemzetközi kommunikációs tevékenységet.

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

4 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.