2017. december 11.

Bánhegyi Zsófia távozik a Turisztikai Ügynökségtől

A vezérigazgató-helyettesi pozíció nem kerül betöltésre, január elsejétől közvetlenül a vezérigazgató irányítja a területet.

2017. december 31-i dátummal, közös megegyezéssel távozik a Magyar Turisztikai Ügynökségtől Bánhegyi Zsófia, marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettes. A vezérigazgató-helyettesi pozíció nem kerül betöltésre, január elsejétől közvetlenül a vezérigazgató irányítja a területet. A szakember az elkövetkező hónapokban külső támogatóként segíti az MTÜ munkáját.

Bánhegyi Zsófia vezetésével kezdődött meg 2017-ben az állami turizmusmarketing átalakítása és új alapokra helyezése. Elindult többek között a belföldi turizmus ösztönzésére létrehozott kommunikációs platform, a hagyományteremtés igényével megrendezésre került a hazai turizmus legnagyobb seregszemléje, a Turizmus Summit rendezvény is, valamint a turisztikai márkarendszeren alapuló marketing eszköztár megújítása is megkezdődött. Bánhegyi Zsófia munkájával előkészítette a turizmusmarketing új stratégiai alapokra helyezését, amely a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 egyik kiemelt célja - írják.

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója Bánhegyi Zsófia távozása kapcsán úgy fogalmazott: „Zsófia szakértelmével sokat tett azért, hogy valódi paradigmaváltás kezdődjön meg a turizmusmarketingben és az állami és piaci szereplők közötti párbeszéd tovább erősödjön. További munkájához sok sikert kívánok!”

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.