2016. március 08.

Belső átalakítás és új főszerkesztő a NoSalty-nál

A gasztrooldal csapata pénzügyi igazgatóval és lapigazgatóval bővült, s márciustól új főszerkesztő felel a napi magazintartalomért.

Kárai Dávid ÍzHUSZÁR, a NoSalty eddigi főszerkesztője lapigazgatóként folytatja munkáját a NoSalty csapatában és ezentúl ő felel az egyre nagyobb hangsúlyt kapó videós tartalmakért. A NoSalty 2015. december óta videós tartalommal is szolgál, mely mind az olvasók mind a hirdetők számára új lehetőségeket teremt. Dávid természetesen továbbra is szerzője marad az ízHUSZÁR blognak és a teljes tartalomfejlesztés is hozzá tartozik majd.

A főszerkesztői székben az eddigi vezető szerkesztő, Hering András váltja Kárait. András több éves szerkesztő-újságírói tapasztalattal érkezett a céghez 2014-ben. A NoSalty mellett lassan 4 éve a phenom'enon magazin főszerkesztőjeként vezeti a fiatalokat megszólító (zene, divat, kultúra témájú) online magazin független szerkesztői csapatát is. András koordinálja mostantól a NoSalty szerkesztőségi stábjának munkáját, fő célja a szerkesztőségi tartalom bővítése, a saját gyártású cikkek számának növelése, hogy piacvezető gasztrooldalként a recepteken túl is naprakész, informális és szórakoztató tartalmat is nyújtson az olvasóknak. András egyébként a vietnámi konyha lelkes hódolója, nagy piacjáró és junk food tesztelő. Megszállottan kutatja és gyűjti a jó minőségű bakelit lemezeket, hobbi futó és kerékpározó, odaadó kisállattartó és szobanövény gondozó.

2016 januárjától pénzügyi igazgatóval is bővült a NoSalty csapata Petes Ildikó személyében. Ildi a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma Corvinus) szerzett diplomát 1995-ben, ahol a Rajk László Szakkollégium aktív tagja volt. Az egyetem elvégzése után a CA IB Értékpapír Rt. munkatársaként folytatta pályáját, alapkezelőként és back office vezetőként. Ildi kétgyerekes anyukaként szereti és keresi a kihívásokat, legyen az szakmai vagy magánjellegű, hiszi, hogy a kihívások segítenek többet megtudni magunkról és a világról egyaránt.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.