2012. július 05.

Boda Judit a Mediacitynél

Az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását,

Boda Judit, az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását,

Boda Judit, az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását, ahol az értékesítés támogatásával, kutatásokkal és stratégiai marketinggel foglalkozik. A szakember korábban hasonló tevékenységet végzett az AS-nél is, ahol 12 évig dolgozott.

A Mediacity - korábban Word Communications - az IPM, a Chip magazin, a Motorrevü, a Digitális fotó, a Családi Lap és a Műszaki Magazin kiadója. Jelenlegi nevét 2011-ben vette fel, amikor a Figyelő megvásárlásával szélesebb körű ismertségre tett szert.

 

ÁFA-levonás – változások a holdingcégeknél

2018. augusztus 15.

Változások figyelhetők meg a holdingtársaságok ÁFA szempontból történő megítélésében az Európai Unió Bírósága által az elmúlt időszakban kiadott joganyagok alapján, ezért célszerű felülvizsgálniuk az eddigi gyakorlatukat.