2012. július 05.

Boda Judit a Mediacitynél

Az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását,

Boda Judit, az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását,

Boda Judit, az Axel Springertől májusban közös megegyezéssel távozott marketingmanager a Mediacity csapatában folytatja pályafutását, ahol az értékesítés támogatásával, kutatásokkal és stratégiai marketinggel foglalkozik. A szakember korábban hasonló tevékenységet végzett az AS-nél is, ahol 12 évig dolgozott.

A Mediacity - korábban Word Communications - az IPM, a Chip magazin, a Motorrevü, a Digitális fotó, a Családi Lap és a Műszaki Magazin kiadója. Jelenlegi nevét 2011-ben vette fel, amikor a Figyelő megvásárlásával szélesebb körű ismertségre tett szert.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.