2012. március 30.

Bolla a NeoFM-et erősíti

A NeoFM programtervezésének szakmai irányítását valamint az ügyfélreszabott promóciós kampányok kialakítását fogja egy kézbe áprilistól Bolla Zsolt.

Az elismert rádiós szakember a NeoFM producereként végzi ezt a feladatot, míg a programigazgatói posztot Erdős László, a Neo produkciós vezetője veszi át Kalácska Gábortól, aki egy másik csatornánál folytatja pályafutását.

“Bolla Zsolt, talán túlzás nélkül állítható, a hazai kereskedelmi rádiózás programing területének legnagyobb ismerője” – nyilatkozta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója, aki elmondta, hogy a csatorna tekintetében egy új pozícióban, producerként erősíti a Neo csapatát a rádiós szakember. “Feladata lesz egyrészt a programing stratégiai irányítása, a célcsoport- specifikus programstruktúra további erősítésének szakmai támogatása. Másrészt a producer kezében összpontosul az ügyfelekkel történő kreatív kapcsolat menedzselése, azaz az ügyfelekre szabott promóciós kampányok szakmai irányítása szintén Zsolt feladatkörébe tartozik majd” - tette hozzá.

Bolla Zsolt a kereskedelmi rádiózás elismert hazai szakembere. Lassan negyed évszázada dolgozik rádiósként, pályáját 1989-ben kezdte a Magyar Rádiónál, majd a Rádió Bridge csatornánál töltött be különböző posztokat. Ezt követte 1999-től a Danubius Rádió, ahol produkciós vezetőként dolgozott, majd a Sláger Rádióhoz került programigazgatóként. Mostanáig pedig a Juventus rádiónál látott el hasonló pozíciót. A hazai tapasztalatok mellett a tengerentúli rádiózás nagy alakjaival, így a Howard Stern Show elindítójával, Andy Bloommal illetve Peter Sinclair-el (GWR Group) is dolgozott együtt emellett tanult a rádiós hirdetések és programing elismert szakértőjétől, tucatnyi könyv szerzőjétől, Dan O'Day-től illetve A sikeres rádió című alapművet jegyző Valerie Gellertől. Mindemellett számos európai és egyesült államokbeli konferenciára hívták előadónak.

Április elején távozik a NeoFM-tól Kalácska Gábor, aki a programigazgatói posztot látta el. Helyét programigazgatóként, a NeoFM korábbi produkciós vezetője, Erdős László tölti be, aki már hosszú, sok éves kereskedelmi rádiós múlttal rendelkezik, dolgozott többek közt a Sláger Rádióban is.

Címkék: neofm Bolla Zsolt

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.