2017. augusztus 28.

Bővül az Ads Interactive

2017. augusztus 1-től rutinos digitális kollégával erősödött az egyik legnagyobb magyar sales house és technológiai szolgáltató.

Székely Tamás több mint 17 év digitális médiaértékesítési tapasztalattal rendelkezik, és 11 év után hagyta el az Origo / New Wave csapatát. Itt az utóbbi években Key Account Managerként dolgozott, mely pozíciót 2015 novemberétől kezdődően töltötte be, ez idő alatt stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás, proaktív projectek tervezése/szervezése és az értékesítési szektorok kutatása volt fő feladata.

Korábban, 2007-2015 között az Origo Senior Médiaértékesítési managere volt, feladatai közé tartozott az online, TV, Mobil médiumok, illetve IT, Tech, Szolgáltatás, Kultúra és Szabadidő szektorok értékesítésének kezelése. Kiemelt projectként pedig az új hirdetési termékek kialakításában játszott jelentős szerepet.

Karrierje kezdetén 4 évig az Adverticum Zrt. ügyfélmanagere volt, és 1 évet dolgozott az AdNetwork Kft. kampány managereként is 2005. tavaszától.

„Tamás érkezése fontos mérföldköve annak, hogy az Ads Interactive növekedése töretlen maradjon az elkövetkezendő időszakban. Kapcsolatai, tapasztalata és sales területén megszerzett tudása jelentős hozzáadott érték lesz a teljes Ads Interactive csapat vonatkozásában. Kiemelt feladata lesz a direkt ügyfelek irányában történő bevételek növelése, és az ügyfélkapcsolatok erősítése” – nyilatkozta Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

18 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.