2016. augusztus 05.

Bővül az I.M.S. Inter Media Solution csapata

Hétfővel csatlakozott Bardóczy Tímea az I.M.S. Inter Media Solution TV osztályához. Az I.M.G. Inter Media Group-hoz tartozó ügynökségnél fogja segíteni a TV osztály munkáját.

Nagyon örülünk, hogy Timi erősíti a csapatunkat. Hiszünk benne, hogy a szakmai tudása és az, hogy ügyfeleink számára kiemelten fontos médiatípusra a rálátása és gondolkodásmódja nem elsődlegesen ügynökségi hátterű, tovább fogja növelni a szolgáltatásaink minőségét és a csapatunk tudását – idézi a társaság közleménye Szuromi Pétert, az I.M.S. Inter Media Solution ügyvezetőjét.

Az új munkatárs 16 éve dolgozik a média területén. Az RMB-nél eltöltött 5 év után 2005-ben csatlakozott a Viasat3 csapatához. 2008-ban a TV2-nél folytatta, ahol az értékesítő pozícióból két év alatt csoportvezetővé lépett elő, amely feladatait 2016 tavaszáig töltötte be.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.