2016. augusztus 05.

Bővül az I.M.S. Inter Media Solution csapata

Hétfővel csatlakozott Bardóczy Tímea az I.M.S. Inter Media Solution TV osztályához. Az I.M.G. Inter Media Group-hoz tartozó ügynökségnél fogja segíteni a TV osztály munkáját.

Nagyon örülünk, hogy Timi erősíti a csapatunkat. Hiszünk benne, hogy a szakmai tudása és az, hogy ügyfeleink számára kiemelten fontos médiatípusra a rálátása és gondolkodásmódja nem elsődlegesen ügynökségi hátterű, tovább fogja növelni a szolgáltatásaink minőségét és a csapatunk tudását – idézi a társaság közleménye Szuromi Pétert, az I.M.S. Inter Media Solution ügyvezetőjét.

Az új munkatárs 16 éve dolgozik a média területén. Az RMB-nél eltöltött 5 év után 2005-ben csatlakozott a Viasat3 csapatához. 2008-ban a TV2-nél folytatta, ahol az értékesítő pozícióból két év alatt csoportvezetővé lépett elő, amely feladatait 2016 tavaszáig töltötte be.

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

23 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.