2015. november 17.

Bővül az Inspira Research csapata

Három új szakember érkezett a kutatócéghez.

November elejével érkezett az Inspira Research csapatába Horváth Krisztina, Abonyi Zsolt és Szilágyi Ákos. A szakemberek a kvalitatív és kvantitatív kutatási módszertanok ismeretén túl erősítik a kutatócég szektorspecifikus tudását a gyógyszeripar, a telekommunikáció és a média, valamint a napi fogyasztási cikkek területén, olvasható a közleményben.

"A cég megrendelésállománya a tervezettnél is gyorsabban növekszik, ezért az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása feltétlenül szükségessé tette, hogy tapasztalt kollégák érkezzenek hozzánk. A korábbi elképzelések szerint erre a lépésre később került volna sor, azonban örömmel döntöttünk úgy, hogy nem várunk a bővítéssel a jövő év elejéig, hiszen az ajánlatkérések volumene, a megnyert projektek száma és komplexitása, valamint az előttünk álló kutatásfejlesztési feladatok egyaránt ezt kívánták. Fontos hogy szektortapasztalatunk is tovább bővült az új munkatársak tudásának köszönhetően. Kriszta például 15 éve kutatja a napi fogyasztási cikkek piacát", mondta el Géczi Tamás, az Inspira Research ügyvezető partnere.

Géczi Tamással testvéroldalunk, a Márkamonitor.hu készített interjút, ez itt olvasható el.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

1 napja

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.