2013. április 05.

Bővült a Grey/G2 csapata

Márciusban két új szakember is csatlakozott a Grey/G2 csapatához.

Márciusban két új szakember is csatlakozott a Grey/G2 csapatához. Galácz Karolina senior copywriter az Ogilvytől, Halász Péter PPC & SEO specialist az Allegrouptól érkezett az ügynökséghez.

Március 25-től Galácz Karolina a Grey/G2 senior copywritere. Az ELTE Bölcsészkara után hat évet töltött a szakmában, ebből közel ötöt az Ogilvynél, innen érkezett jelenlegi pozíciójába. Eddigi pályafutása alatt olyan brandeknek készített hazai és nemzetközi piacra integrált kampányokat mint a Sport szelet, a Ford, a Philips, a UPC Business, a Forum Bank, a Blend-a-Med, az IBM, a Nestlé vagy a Dove.

Munkáit számos díjjal elismerték: magáénak tudhatja egyebek mellett a The One Show Merit díját és rengeteg egyéb elismerést, köztük Cannes és New York Festival shortlisteket, Golden Drum Film Grand Prix-t és arany Epicát is. 2010-ben megnyerte a Young Lions magyar fordulóját szövegíróként.

Halász Péter, a Grey/G2 új PPC és SEO specialistája a Vatera.hu és a TeszVesz.hu online piactereket, a Grando.hu online plázát, az Apród.hu apróhirdetési oldalt, valamint a Lealkudtuk akciógyűjtő oldalt üzemeltető Allegroup.hu Kft.-től érkezett, ahol hasonló területen tevékenykedett. A szakember a BKF nemzetközi kommunikáció szak PR és marketing szakirányán végzett. 2008-2010 közt a MediaSales Kft. marketingmenedzsere volt, közben a MediaGo.org főszerkesztői teendőit is ellátta. Később együttműködött több kisebb ügynökséggel, majd 2012 februárjában csatlakozott az Allegrouphoz. Olyan ügyfelekkel, illetve projekteken dolgozott eddig mint a Panasonic, az Overland, a Krio Intézet, a Live Nation vagy az Utazás Kiállítás.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

19 perce

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.