2016. június 22.

Bővült a KOD Média csapata

Az új szakember fő feladata a regionális rádiós piac B2B és B2C vonalon való erősítése lesz.

A KOD Média helyi rádiós hálózatának operatív vezetője 2016 június 16-tól Tóth Géza.

A szakember feladata a rádiós partnerekkel való szoros együttműködés elősegítése, a piachoz kapcsolódó kommunikációs feladatok, valamint az értékesítési munka támogatása is.

A KOD Média regionális rádióhálózatának működésében az elmúlt hónapok a fejlesztésekről szóltak. „Csapatunkat egy olyan rádiós szakemberrel szerettük volna erősíteni, aki segíti munkánkat a hirdetési piacon a jövőbeli együttműködések kialakításában, illetve aki aktívan részt vesz a házon belüli munkákban is. Örülünk neki, hogy erre a fontos pozícióra a KOD Média rádiós hálózatából kérhettünk fel egy kiváló szakembert” – mondta Hanák Tamás, a Kód Média kft. ügyvezető igazgatója.

„A KOD Media 2016 január 1-től 21 regionális rádió kizárólagos sales house képviseletét látja el Áy Krisztina hirdetési igazgató vezetésével, mely hálózatot a közelmúltban 32 további rádiós partnerrel bővítette ki, így az ország legkiterjedtebb rádiós hálózatával rendelkezik. A már folyamatban lévő és jövőbeli fejlesztéseinkkel, stratégiai szerepünket szeretnénk tovább erősíteni a regionális piacon” – tette hozzá Hanák Tamás.