2010. december 14.

Braun: ember a Nike-tól

Szelei Szabolcs, a Nike magyarországi marketingigazgatója a B&P Braun & Partners Consulting vezető tanácsadójaként folytatja pályafutását.

Szelei Szabolcs, a Nike magyarországi marketingigazgatója a B&P Braun & Partners Consulting vezető tanácsadójaként folytatja pályafutását.

A szakember, aki a B&P Braun & Partners üzletfejlesztési vezetői pozícióját is betölti, korábban a Procter & Gamble márkamenedzsere, valamint a Reckitt Benckiser kategóriamenedzsere volt – áll a cég közleményében.

Jövő január elsején áll munkába az új vezető tanácsadó. Szelei a stratégiai tanácsadó csoport üzletfejlesztési vezetői pozícióját is betölti majd. A marketingkommunikáció területén gazdag tapasztalattal bíró szakember feladata a tanácsadói munka mellett a tanácsadó cég egyes üzleti egységeihez tartozó ügyfélprojektek fejlesztése, valamint új együttműködési lehetőségek és szolgáltatások kialakítása lesz. Szelei Szabolcs jelentős tapasztalattal rendelkezik a tanácsadócsoport főbb üzleti területein, a márka-, a reputáció- és a CSR menedzsmentjében.

Emlékeztetnek: Szelei Szabolcs 2000-ben alapította a Jobmonitor és a Profession.hu portálokat, amelyeket 2005-ben megvett a Sanoma. 2001-től kezdve hat éven keresztül dolgozott a Procter & Gamble brandmenedzsereként. 2008-ban a Reckitt Benckiser kategóriamenedzsere, majd egy évvel később a Nike marketingigazgatója lett. Szakmai munkája során kiemelt figyelmet szentelt az online marketingeszközök fejlesztésének és alkalmazásának, webes közösségek szervezésének. A szakember a B&P Braun & Partners ügyfelei számára multinacionális tudást, stratégiai szemléletet, valamint vezetői és újmédiás tapasztalatot is hoz.

Címkék: önéletrajz sport

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.