2010. szeptember 21.

Búcsúzóul kitüntették

Kitüntette a Magyar Televízió ügyvezetője három évtizedes városvédő műsoráért Ráday Mihály. A produkció pedig megszűnik.

Kitüntette a Magyar Televízió ügyvezetője három évtizedes városvédő műsoráért Ráday Mihály. A produkció pedig megszűnik.

A Magyar Televízió ügyvezető alelnöke, Medveczky Balázs Magyar Televízióért Díjjal köszönte meg Ráday Mihály több mint négy évtizedes tevékenységét, valamint a három évtizeden keresztül sugárzott városvédő műsorát – áll a közmédium tájékoztatásában.

A Kossuth-díjas Ráday Mihály operatőr-rendező-szerkesztő-műsorvezető-művészettörténész Unokáink sem fogják látni című városvédő műsorát harminc évvel ezelőtt láthatták először a Magyar Televízió nézői. Azóta a műsor jelképévé vált városvédő Pallasz Athéné szobra és Ráday Mihály neve eggyé vált az örökségvédelem ügyével.

Hogy a produkció miért búcsúzik, ara nem tér ki a közlemény.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.