2012. augusztus 03.

Burlacu távozik a Matesztől

Liviu Burlacu közös megegyezéssel távozik a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség főtitkári pozíciójából.

Liviu Burlacu közös megegyezéssel távozik a Magyar Terjeszt és-Ellenőrző Szövetség főtitkári pozíciójából.

Liviu Burlacu 2012. szeptember 8-tól, közös megegyezéssel megválik főtitkári tisztségétől - adta hírül a Matesz közleménye, amely azt is leszögezi: a személyi változás a Matesz munkáját, tevékenységét nem érinti, a szolgáltatásokat a továbbiakban is a megszokott rend szerint nyújtja. Burlacu Liviu a Szövetség munkáját továbbra is segíti, rendelkezésre áll az új főtitkár kinevezéséig.

A szakember 19 évig dolgozott a Matesznél főtitkári pozícióban, részt vett az auditálás rendszerének kialakításában, a szervezet fejelsztésében, hat évig az IFABC elnöskgéi tagja is volt. Liviu Burlacu új munkahelyéről nincs információnk.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 napja

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.