2014. április 03.

CME: legendabúcsú

A közép-európai kereskedelmi televíziózás egyik megteremtője lép le a kapitányi hídról. Két évtizedes karriert futott be ezen a pályán.

A közép-európai kereskedelmi televíziózás egyik megteremtője lép le a kapitányi hídról. Két évtizedes karriert futott be ezen a pályán.

A Central European Media Enterprises (CME) bejelentése szerint megválik ugyanis a cégnél betöltött funkciójától az alapító, Ronald S. Lauder. A topmenedzser, aki a mindennapi ügyvezetésben már nem vett részt, de az igazgatótanácsi elnöki posztot betöltötte, meghatározó szerepet játszott a kereskedelmi televíziózás térségbeli kiépítésében – olvasható a közleményben.

Az első lépés ezen az úton a mai csehországi piacvezető, a Nova TV megalapítása volt, amely az első helyi országos kereskedelmi csatornaként startolt el 1994-ben. Ezt követően jelentek meg több más államban is, független hírgyártással és helyben készülő tartalmakkal, búcsúztatja a poszttól húsz esztendő után megváló menedzsert a nemrég botrányos számokat produkáló, ezért portfolió-diétára fogott társaság.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

1 napja

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.