2013. augusztus 29.

CME: váltás az élen

Két évtizedes sikersorozat végén lép le a legfőbb kapitányi hídról a térség egyik legsikeresebb médiavállalatának irányítója.

Két évtizedes sikersorozat végén lép le a legfőbb kapitányi hídról a térség egyik legsikeresebb médiavállalatának irányítója.
Adrian Sarbu

A Central European Media Enterprises (CME) bejelentése felidézi: Adrian Sarbu 1995-ben csatlakozott a csapathoz, amikor Romániában elindult a Pro TV nevű csatorna. Tizenkét évig dolgozott, hogy beülhessen a vezérigazgatói székbe, két esztendőre rá, 2009-ben pedig az elnöki tisztséget is elnyerte.

A zavartalan átállás érdekében a távozó vezető 2014. január elsejéig a társaság kötelékében marad. Az átmeneti időszakban az igazgatótanács egyik tagja, Duco Sickinghe által irányított bizottság gondoskodik arról, hogy zökkenőmentes legyen az ügymenet, közben pedig nekilátnak az új vezérigazgató keresésének.

Címkék: CME közép-európa

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.