2010. július 09.

Cselényi lépett?

Távozik posztjáról a Duna Televízió elnöke, ezzel az átszabni tervezett médiarendszer utolsó előtti kinevezett játékosa lépne le a pályáról.

Távozik posztjáról a Duna Televízió elnöke, ezzel az átszabni tervezett médiarendszer utolsó előtti kinevezett játékosa lépne le a pályáról.

A televízió és az azt felügyelő közalapítvány péntek délutáni közleménye szerint egyikük sem erősíti meg a lemondásról szóló információt. Hétfőn kért részletes felvilágosítást a a testület az elnöktől azokról a szerződésekről, amelyek az egyik tag kifogásolt, egyben felkérte a közmédia-részvénytársaság felügyelőbizottságát, hogy vegyék tüzetesen szemügyre a kifogásolt szerződéseket.

Ha valóban lemondott az elnök, akkor a hat, a hatályos médiatörvényben szabályozott intézmény közül csak egynek lesz teljes jogkörű vezetője, mégpedig a Magyar Távirati Irodának. A Magyar Televízió legutóbbi választott vezetőjének mandátuma 1008 márciusában járt le, az ORTT első embere tavaly november végével (önszántából, az országos rádiós frekvenciapályázatok miatt) távozott. A Nemzeti hírközlési Hatóság vezetőjét június 30-i hatállyal fogadta el a kormányfő, míg a magyar Rádió elnökének megbízatása e hónap végével ketyeg le.

Oláh Alexandra a Republic Grouphoz igazolt

2018. október 18.

Azon dolgozik, hogy a Republic Group a szektorban egyedülálló megoldásokat sorakoztasson fel, illetve a piac egyik vezető digitális szereplőjévé váljon - írják.


Több száz állás a média és marketing világából