2010. július 15.

Cselényi megy – de picit még marad

Közös megegyezéssel távozott posztjáról a Duna Televízió elnöke. Pedig még 2013-ig szólt a megbízatása.

Közös megegyezéssel távozott posztjáról a Duna Televízió elnöke. Azon ritka közmédium-vezetők egyike volt, akinek sikerült újráznia posztján – 2013-ig szóló mandátumát azonban nem tölti ki. Olyan emberi veszi át (ideiglenesen) a marsallbotot, akit ő maga vitt oda. Az átmeneti vezető megbízatása hetekre, esetleg hónapokra szól. Aztán itt az új médiarendszer szabályai alapján kinevezett vezető.

A köztévé és az azt felügyelő közalapítvány tájékoztatása szerint a médiatörvény helyébe lépő csomag megszavazásának tervezett időpontjában lép hatályba a lemondás. Az egyik testületi tag közlése szerint nagyot nyestek Cselényi László végkielégítésén: a neki járó 42 havi pénz felét fizetik csak ki neki.

Az elnök távozását követően a Duna Televízió Zrt. irányítását A. Szabó Magda ügyvezető alelnökként látja el. A távozás okát eddig hivatalosan nem jelölték meg.

A lépéssel a hazai közmédia és médiafelügyelet rendszerének egyetlen teljes jogkörrel bíró vezetője marad: Vince Mátyás, az MTI elnöke. A hírközlési és a médiahatóság elnöke lemondott, az MTV élére két és fél éve nem sikerült elnököt választani, a Magyar Rádió elnökének megbízatása pedig augusztus elsejéig szól.

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

12 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.